Inscriere:

Pentru participarea la Pneumo Road Show, ediția Timișoara, vă invităm să vă înscrieți, completând formularul de mai jos. Participarea la eveniment este gratuită, iar accesul în sala de eveniment se face în limita locurilor disponibile:

Prenume*:
Nume*:
Email*:
Telefon*:
Specialitatea*:
Grad*:
Instituție*:
Oraș*:

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii:

 

Management eveniment: S.C. Sănătatea Press Group S.R.L.
Prin completarea acestui formular confirmaţi faptul că datele oferite sunt conforme cu realitatea şi vă daţi consimţământul ca aceste informaţii să fie utilizate de către S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. pentru înscrierea la evenimentul Pneumo Road Show.
Înscrierea dumneavoastră pe site, e-mail sau prin formularele de la punctele de înregistrare, reprezintă manifestarea dorinţei dumneavoastră de participare la eveniment, precum şi consimţământul expres că toate datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră, să fie înregistrate şi ulterior trimise către Colegiului Medicilor din România, pentru validarea creditării cu puncte E.M.C.
Pneumo Road Show este un eveniment ştiinţific care va fi creditat cu puncte E.M.C. obţinute de organizatorul ştiinţific Societatea Română de Pneumologie.
Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea unui certificat de participare. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.
Înscrierile la eveniment se realizează exclusiv în intervalul stabilit şi menţionat în program. Înscrierile efectuate după intervalul comunicat nu garantează locul în sala.
De asemenea prin trimiterea datelor dumneavoastră confirmaţi că sunteţi de acord ca S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. să vă trimită informaţii legate de evenimentele organizate.
Sănătatea Press Group este operator de date cu caracter personal, înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România sub numărul: 18526/2010
www.medical-congress.ro aparţine Sănătatea Press Group S.R.L. şi se supune aceloraşi reguli de pe www.sanatateapress.ro: http://sanatateapress.ro/termeni.php